In English | På svenska |

Huittisten teollisuusalueet - parhaat paikat yritystoimintaan!


Nyt kannattaa sijoittua Huittisiin! Teollisuusalueemme tarjoavat loistavat puitteet yritystoiminnallesi ja teollisuutontteja kaavoitetaan koko ajan lisää. Huittinen on yrittäjäystävllinen seutukaupunki, joka ottaa innolla vastaan uudet ja vanhat yrittäjät. Huittisten logistinen sijainti on loistava ja raskaanliikenteen on helppo sukkuloida Huittisista moneen eri suuntaan. Satama-alueet ovat lähellä moneen eri suuntaan esim. Rauma, Pori ja Turku ovat noin tunnin ajomatkan pässä eikä Helsinkiinkään ole kuin pari sataa kilometriä. Jos tontit kiinnostavat, niin ota meihin yhteyttä ja tutustuthan myös tontinvarausehtoihimme. Katso yritystonttiesitteemme!


Yritystonttiesite_HuittinenTeollisuustontteja on tarjolla seuraavilta alueilta:


Jokilevo


Jokilevon teollisuusalueella on pitkät perinteet yrittäjyydestä, eikä turhaan. Se sijoittuu logistisesti loistavaan paikkaan aivan 2-tien varteen ja uusia tontteja on tarjolla juuri nyt. Suositulle alue kohoaa uusia halleja vuosittain ja vilkas yrittäjäelämä tarjoaa synergiaetua kaikille alueen toimijoille. Jokilevo jyrää -tapahtuma on oiva esimerkki alueen yhteishengestä!


Tämä on varma paikka sijoittua ja luoda onnistunutta liiketoimintaa! Ota yhteyttä!


Huittinen_Jokilevo_teollisuusalu_nettiKoskua


Haluatko sijoittua lähelle keskustaa, mutta kuitenkin teollisuustontille? Ovatko hyvät liikenneyhteydet yksi kriteeri? Koskuen teollisuusalue voi olla juuri oikea kohde! Kaunis miljöö ja keskeinen sijainti on mahdollisuus monipuoliselle yritystoiminnalle. Ota yhteyttä, niin mennään paikan päälle katsomaan!