In English | På svenska |

Huittisten terveyskeskus


Huittisten tk

Huittisten pääterveysasema

Risto Rytin katu 53

32700  HUITTINEN

Puhelin  02 56031  /vaihde

Faksi     02 561 250

 

Vampulan terveysasema

Sallilantie 31

32610  VAMPULA

Puhelin 044 772 8301

Faksi     02 763 3231


Jos sinulla on terveyteesi liittyvä ongelma tai huoli kirjoita asiasi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen. 


Tee sähköinen yhteydenottopyyntö tästä

Jos asiasi on kiireellinen, oireesi on äkillinen ja voimakas tai kyseessä on hätätapaus, soita yleiseen hätänumeroon 112.

Kirjaa lomakkeeseen nimesi, henkilötunnuksesi ja puhelinnumerosi.  Lomake avaa tietoturvallisen yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen, joka vastaa sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana työpäivänä. Vastaus näkyy sähköpostissasi.

Lomakkeelle kirjoittamasi teksti kopioidaan sellaisenaan potilaskertomukseesi.


8.12.2016

Potilaan valinnanvapaus hoitopaikan valinnassa

Huittisten asukkaat ovat 1. tammikuuta 2014 alkaen voineet halutessaan valita perusterveydenhuollostaan vastaavan terveyskeskuksen haluamaltaan paikkakunnalta.

Terveyskeskuksen vaihdosta on ilmoitettava kirjallisesti kolme viikkoa ennen ensimmäistä asiointikertaa. Ilmoitus jätetään sekä omalle että valitulle terveyskeskukselle. Valinta koskee kaikkia perusterveydenhuollon palveluita eli terveysneuvontaa - tarkastuksia, sairaanhoidon palveluita, suun terveydenhuoltoa, ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvolapalveluita, avohoidon kuntoutuspalveluita sekä hoitotarvikejakelua.  Eli kaikki palvelut tulee valittavasta terveyskeskuksesta, ei esim. hammashoito Sastamalasta ja neuvolapalvelut Huittisista. Valinta ei koske kouluterveydenhultoa, opiskeluterveydenhuoltoa, kotihoitoa tai pitkäaikaista laitoshoitoa.

 

Ilmoitus hoitopaikan vaihtamisesta.

 

 


Palaa otsikoihin