In English | På svenska |

Huittisten terveyskeskus


Huittisten tk

Huittisten pääterveysasema

Risto Rytin katu 53

32700  HUITTINEN

Puhelin  02 56031  /vaihde

Faksi     02 561 250

 

Vampulan terveysasema

Sallilantie 31

32610  VAMPULA

Puhelin 044 772 8301

Faksi     02 763 3231


Jos sinulla on terveyteesi liittyvä ongelma tai huoli kirjoita asiasi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen. 


Tee sähköinen yhteydenottopyyntö tästä

Jos asiasi on kiireellinen, oireesi on äkillinen ja voimakas tai kyseessä on hätätapaus, soita yleiseen hätänumeroon 112.

Kirjaa lomakkeeseen nimesi, henkilötunnuksesi ja puhelinnumerosi.  Lomake avaa tietoturvallisen yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen, joka vastaa sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana työpäivänä. Vastaus näkyy sähköpostissasi.

Lomakkeelle kirjoittamasi teksti kopioidaan sellaisenaan potilaskertomukseesi.


8.12.2016

Potilastiedon arkisto on otettu käyttöön Huittisissa 2.12.2014

Potilastiedon arkisto (eArkisto) on palvelu, jonne terveydenhuollon yksiköt tallentavat potilastietoja omista tietojärjestelmistään tietoturvallisesti. Potilastiedon arkistoa rakennetaan vaiheistetusti ja sen vuoksi myös tiedot kertyvät arkistoon sitä mukaa kun arkiston käyttö laajenee.

Potilastiedon arkisto ei ole vielä käytössä koko maassa, vaan laajenee vähitellen. Kansalaiset hyötyvät valtakunnallisesta palvelusta myös liikkuessaan eri osissa maata tai käyttäessään useampien terveydenhuollon palvelunantajien palveluita. Potilastiedon arkiston kautta potilastiedot ovat käytettävissä niissä terveydenhuollon toimintayksiköissä, jotka niitä potilaan hoidossa tarvitsevat.

 

Tutustu eArkistoon.

 

Potilastietojen arkisto tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden tarkastella omia potilastietojaan tietokoneeltaan vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Omia potilastietojaan pääsee tarkastelemaan Omakanta-palvelussa.

Omakanta-palvelussa voi jo nyt antaa suostumuksen siihen, että tarvittavat potilastiedot ovat potilasta hoitavien terveydenhuollon ammattilaisten käytettävissä. Lisäksi asiointi terveydenhuollossa nopeutuu, kun käy Omakannassa kuittaamassa saaneensa tiedon potilastiedon arkiston käytöstä.

Omakanta-palvelu: www.omakanta.fi

 

Tutustu potilastiedon arkistoon www.kanta.fi


Palaa otsikoihin