In English | På svenska |

Uutisia meiltä

8.11.2017

Elinvoimajohtajan virka

Huittinen on 10.400 asukkaan yrittäjäystävällinen kaupan ja elintarviketeollisuuden keskus eteläisessä Satakunnassa. Keskeinen logistinen sijainti suo runsaasti mahdollisuuksia kaupungin kehittämiseen.


Haemme uudelleen ELINVOIMAJOHTAJAA vakinaiseen virkaan


Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.


Elinvoimajohtajan keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat kaupungin elinvoiman ja yrityselämän kehittäminen, kaupungin markkinointi, kaupunkistrategian kehittäminen sekä työllisyys-, asunto- ja hankintapolitiikka.


Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus kehittämistehtävistä sekä yrityselämän osaaminen. Arvostamme lisäksi kunnallishallinnon tuntemusta, laajoja yhteistyöverkostoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja.


Elinvoimajohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.


Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.


Hakemukset tulee toimittaa 24.11.2017 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Huittisten kaupunki, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. 

 

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, puh. 044 560 4200, jyrki.peltomaa@huittinen.fi tai hallituksen pj Martin Ylikännö, puh. 0400 – 797 458, martin.ylikanno@huittinen.fi


Palaa otsikoihin