In English | På svenska |

Onneksi olkoon - olet juuri oikealla sivulla!

Täältä löydät kaupungin vapaat tontit asumiseen ja yrittämiseen!


Huittinen_jokimaisema

On hullun hyvää tuuria rakentaa Huittisiin!


Nyt ei kannata enää miettiä vaan sijoittua Huittisiin! Rauhallinen ja turvallinen, vihreä ja vehreä Huittinen tarjoaa sinulle loistavat palvelut sekä huippu hyvän sijainnin. Tule tutustumaan tonttivalikoimaamme etsit sitten yritystonttia tai paikkaa asumiseen!


KOTI HUITTISIIN <3

Huittinen on turvallinen ja viihtyisä paikka asua ja elää, oli perheesi iso tai pieni. Meillä yhdistysvät pienen kaupungit edut hyviin palveluihin. Kaikki on lähellä - päiväkodit ja koulut sijaitsevat lyhyen matkan päässä ja harrastuksiin on turvallinen liikkua. Keskustan 100 erikoisliikettä ovat valmiina palvelemaan ja tarjoavat monipuolisen kattauksen kaikkiin perheesi tarpeisiin. Lisäksi Huittisten keskeinen logistinen sijainti tuo runsaasti työ- ja jatko-opiskelumahdollisuuksia myös oman kaupungin ulkopuolelta.

Rakennusvalmiita omakotitontteja on saatavilla eri puolilta kaupunkia; Kuninkaisissa, Nanhialla, Sammussa ja Vampulassa. Olet tervetullut Huittisiin! Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 


MENESTYMÄÄN HUITTISIIN

On Huittisten on yrittäjäystävällinen kaupunki ja otamme uudet yrittäjät avosylin vastaan. Monipuolisten yrittäjäpalvelujen lisäksi yrittäjille on tarjolla edullisia yritystontteja hyvien logististen yhteyksien varrelta. Kasvava Jokilevon teollisuusalue houkuttelee rakentamaan ja kehittämään yritystoimintaa. Sahkon liikealue kasvaa kohisten ja sijaitsee loistavasti teiden 2 ja 12 ja valtatie 41 risteyksessä. Palvelemme rakentajia sujuvasti ja joustavasti. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun yrityksellesi sopiva tontti!


Huittisten vapaat tontit


Vampulan vapaat tontit